Виробнича практика на підприємстві

Виробнича практика на підприємстві

 Виробнича практика учнів Державного навчального закладу «Олександрійський  професійний ліцей» – це виконання   на робочих місцях підприємства  усіх видів робіт, передбачених кваліфікаційною характеристикою професії. Учні  під керівництвом майстрів виробничого навчання та спеціалістів підприємства послідовно закріплюють здобуті знання, уміння та навички, навчаються використовувати сучасне обладнання, механізми та інструменти, набувають практичних навичок самостійно та якісно виконувати роботи, передбачені детальними програмами виробничої практики. Важливим є факт, що вже на початку навчання учні проходять фізичну та психологічну адаптацію у трудових колективах.

Аби закріпити набуті під час навчального процесу знання, уміння та навички, учні групи ЕлАТ-1  проходять виробничу практику за професією  слюсар з  ремонту колісних транспортних засобів на підприємствах міста Олександрії та Олександрійського  району,  готуючись зробити крок у нове,вже доросле  професійне життя. Виробнича практика наближає учнів до реалій виробництва, готує до майбутньої самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити досвід кращих працівників і в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці.

Під час проходження виробничої практики учні групи ЕлАТ-1   з задоволенням розширюють свої  знання під час роботи з  технікою, набувають практичних навиків наробочих місцях. Після закінчення виробничої практики учні групи продемонструють свої удосконалені та закріплені знання,уміння  та навички  під час проведення кваліфікаційних пробних робіт.