Знавці юстиції

Знавці юстиції

В рамках тижня правових знань, що проходив на базі ліцею з 10 по 14 грудня 2018 року, відбувся турнір знавців права «Знавці юстиції». Під керівництвом викладача Кулікової Валентини Миколаївни учні поглибили й узагальнили знання з правознавства, виховували почуття відповідальності за свої вчинки та формували правову культуру.

Захід пройшов у формі гри, серед представників І курсів (групи №ШлП-4, АсЕл-4 та К-29). Позитивна атмосфера та надзвичайно цікаві завдання 7 турів відповідали віковій категорії учасників. Учні доповнювали прислів’я на правову тематику, відповідали на запитання бліцтурніру, відгадували предмети, що знаходились у чорній скриньці, обирали одну правильну відповідь з двох можливих у юридичному марафоні, відповідали на питання юридичного калейдоскопу та працювали над правовими ситуаціями.

Також, учні розбирались у питаннях прав та обов’язків, розвивали зв’язне мовлення, критичне мислення через вміння аналізувати ситуації, висловлювали свою думку, доводили та спростовували твердження. Захід мав позитивний вплив, сприяв виховуванню людських чеснот і сприяв подоланню недоліків.