Працюємо за алгоритмом

Працюємо за алгоритмом

На зміну старим технологіям приходять нові, а з новими технологіями приходять більш раціональні  прийоми виконання вправ. На уроках виробничого навчання у групи ШлП-4 учні вже самостійно працюють саме з такими матеріалами. Майстри виробничого навчання зацікавлюють учнів працювати по новим технологіям та новітніми інструментами, але і про старе перевірене  роками також не забувають.

Так при вивчені  теми уроку «Підготовка поверхонь під штукатурення» учні самостійно, по алгоритму складеному майстром виробничого навчання, вчаться виконувати всі прийоми та операції щодо підготовки поверхонь.Майстер виробничого навчання при цьому здійснює нагляд та за необхідністю коригую роботу.

З таких уроків учні дізнаються багато нового та цікавого. Але не все так просто як здається – треба докласти багато зусиль, щоб отримати бажаний результат. Перш за все потрібно знати як тримати інструмент та якими матеріалами обробляти ту чи іншу поверхню. Важлива складова – це вид та призначення матеріалу для ґрунтування поверхні та саме яким чином обробляти різні види поверхонь.Тому попередньо отриманні теоретичні знання завжди стають у нагоді.

Саме уроки  на яких учні вивчають новітні виробничі технології приносять гарний результат та  є найкращими і більш ефективними.