Родина ШЛп -4

Родина ШЛп -4

Переступивши ліцейний поріг, ми відкрили нову сторінку нашого життя. У кожної людини є свій неосяжний простір, де його люблять і чекають, розуміють і приймають таким, як він є. Одного вересневого ранку ми з учнями почали створювати свій світ, «будинок», в якому нам разом дуже добре. Це наша група ШлП -4. За цей період ми встигли подружитися, звикнути один до одного. Ми – це наша група в якій 29 букв «Я». Кожен з нас – це унікальна, непередбачувана особистість, одна єдина у своєму роді. Тому ми  намагаємося дбайливо, з любов’ю і пошаною відноситися до себе і до  оточуючих, приймати себе і інших такими, які ми є, відноситися до себе і інших з терпінням і повагою. Кожного дня щось нове, цікаве, незвідане.     

Нове життя змінило нас кардинально. З кожною хвилиною починаєш розуміти, що ліцей це є місце, де тебе завжди раді бачити, де вислухають і зрозуміють. Не дарма ж називають наш Державний навчальний заклад «Олександрійський професійний ліцей»  другим домом, і це так. Розпочавши навчання у цьому закладі, учні ніби потрапили  у надзвичайний світ драматургії, де кожен творить свою п’єсу, але, об’єднуючись пліч-о-пліч, як закликає  ліцейний статут, створює шедеври. Ліцейні викладачі та майстри виробничого навчання вкладають в нас частинки духовності та неоціненних знань, допомагають обрати вірний життєвий шлях та зрозуміти людські глибини. І з кожним днем ми відкриваємо для себе щось нове, цікаве, легко долаючи камінчики спотикання. Учні групи ШлП -4 –це велика родина, яка живе у злагоді і порозумінні. Це – вулик, у якому живуть працьовиті бджілки, що збирають мед знань, умінь та навичок.
Майбутні будівельники  веселі та завзяті. З перших днів навчання ведуть активний спосіб життя в стінах ліцею. Приймають участь в предметних олімпіадах, випускають листівки та стінгазети. Беруть участь у спортивних змаганнях. Але більш за все подобається працювати у власній будівельній майстерні. Це все тому, що професійні навички будівельника вже є в кожному з нас.