Вмілі руки – вміють все!

Вмілі руки – вміють все!

В повітрі ще панує  святковий Новорічний настрій, а учні груп

К-24, К-25 вже професійно та уміло виконують кваліфікаційну пробну роботу, яка відповідає третьому рівню кваліфікації кондитера.

На виробничій практиці учні опанували нові технології виробництва, передові методи праці та правила експлуатації виробничого обладнання.  

Свої знання, вміння, навички, а також творчі здібності до кондитерської справи майбутні фахівці демонстрували в кухні – лабораторії. Для виконання кваліфікаційної пробної роботи були відібрані завдання, які самостійно виконувались учнями та відповідали вимогам кваліфікаційної характеристики,  при дотриманні норм часу та якісних показників.

Усі завдання мали достатню кількість операцій, під час виконання яких майбутні фахівці проявили творчу фантазію, художній смак, креативний підхід до виконання завдань, застосовували  передові методи і прийоми роботи, новітні варіанти оздоблення кондитерських виробів.

Загалом всі учні відповідально поставились до наданих завдань, з цікавістю, великим бажанням, творчим запалом  виконували кваліфікаційні роботи.