День безпечного Інтернету в ліцеї

День безпечного Інтернету в ліцеї

5 лютого 2019 року під гасом «Разом для найкращого Інтернету» у світі відзначався День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Ця тема  привертає увагу всіх причетних до інтернету, а їх досить багато, пропонуючи використовувати найкращий його потенціал для об’єднання людей та створення безпечного контенту.

В нашому навчальному закладі учні та педпрацівники теж залучилися до заходів присвячених Міжнародному Дню безпечного Інтернету.

Викладачі інформатики Барановська Т.І. та Рітченко О.Є. з учнями груп АсЕл-3 та К-28 взяли участь у он-лайн уроці на YouTube-каналі спільноти програми Академії Cisco в Україні. Завантажили  ключові повідомлення до Дня безпечного Інтернету 2019 з групою КОф-1, обговоривши актуальність їх застосування у повсякденному використанні всесвітньої мережі Інтернет. Нагадали учням про персональну відповідальність за свої дії в Інтернеті; надали детальну інформацію щодо захисту своїх даних, а також, які заходи треба вживати задля запобігання кібератакам; та прослухали дієві поради проти он-лайн шахрайства.

День безпечного Інтернету націлений на безпечне використання інтернет технології відповідально, критично та творчо.

За матеріалами https://goo.gl/uQJZhY