Кваліфіковані робітники з ремонту колісних транспортних засобів готові приступити до самостійної роботи

Кваліфіковані робітники з ремонту колісних транспортних засобів  готові приступити до самостійної роботи

Державний навчальний заклад «Олександрійський професійний ліцей» готує кваліфікованих робітників, зокрема слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів.    Професія  слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів  – це достатньо великі перспективи для досягнення поставленої життєвої мети.

По закінченню виробничої практики в Державному навчальному закладі «Олександрійський професійний ліцей» у групі ЕлАТ-1 були проведені кваліфікаційні пробні роботи з професії   «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», кваліфікація – другого розряд.      

Кваліфікаційні пробні роботи проводилися з метою визначення рівня знань, перевірки  умінь та навичок, вміння виконувати  роботи з ремонту автомобілів та застосування нових технологій виробництва. Учні продемонстрували  передові прийоми і методи праці, досягнення необхідної продуктивності праці, виконання норм часу, забезпечення додержання технічних умов виробництва та вимог охорони праці.

Для виконання робіт були підібрані завдання, які відповідали вимогам кваліфікаційної характеристики при дотриманні норм часу та якісних показників. Усі завдання мали достатню кількість операцій, під час виконання яких учні застосовували набуті знання, уміння та навички   в  розбиранні та збиранні  агрегатів автомобілів, технічному обслуговуванні автомобілів та ремонту приладів.

Тож вітаємо з гарними результатами майбутніх слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів. Вдалих ремонтів!