Обласний етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професії «Кухар»

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професії «Кухар»

Після закінчення училищних етапів  Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професії «Кухар» на базі Державного навчального «Олександрійський професійний ліцей» зібрались п’ятнадцять кращих представників з чотирнадцяти навчальних закладів області для того, щоб помірятися професійної майстерністю.

Згідно з умовами конкурсу учасники виконували завдання теоретичного туру на персональному комп’ютері у вигляді тестів з предметів загально професійної та професійно – теоретичної підготовки та практичного туру, який передбачав  приготуванню страви «Філе куряче фаршироване ананасом та сиром» зі складним гарніром та десерту «Яблука у тісті смажені».

Переможці ліцейного етапу конкурсу гідно виступили на обласному етапі, так учень групи К -24 Нерода Дмитро зайняв почесне друге місце, а учениця групи К – 25 Височинська Анна, яка виступала поза конкурсом  за кількістю балів також вийшла на почесне друге місце.

І місце виборов учень Регіонального центру професійної освіти імені   О.С. Єгорова» Шокол Данило. Він і буде представляти Кіровоградську область на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу з даної професії.