Предметний тиждень з біології та екології в ДНЗ “ОПЛ”

Предметний тиждень з біології та екології в ДНЗ “ОПЛ”

З 25.03.2019 по 29.03.2019р. відбувся предметний тиждень з біології та екології під девізом висловлювання М.Пришвіна: «Знати, любити, берегти! Любіть усе: звірів, птахів, квіти – у цьому краса життя».

У рамках тижня відбулися: Кінолекторій на тему: «Виникнення планети Земля»; Конкурси стіннівок для учнів І і ІІ курсів «Чарівний світ кольорових пелюсток», «Сторінками Червоної книги», «Я – за чисте довкілля»; Вікторина для учнів І і ІІ курсу «Біологічна мозаїка»; Позакласні заходи професійного спрямування за тематикою: «Харчові рослини і здоров`я людини» та «Збережемо природу для майбутніх поколінь».

Крім того, бібліотекарем ліцею Молотюженко В.В. було проведено виховну годину на тему: «Бережіть первоцвіти!».Заходи були проведені з метою виховання любові до природи, бережливого ставлення до її багатств, екологічного мислення і сприйняття людини як невід`ємної частинки Всесвіту.

Бажаємо нашим учням успіху у навчанні, перемог у змаганнях, любити природу і виховувати в собі найкращі людські якості.  Відповідно до вислову видатного французького письменника Антуана де Сент-Екзюпері: «Усі ми пасажири одного корабля, що називається Земля». Тому, священний обов’язок кожного полягає у постійній турботі про наш спільний дім, а отже, і про себе.