«Ми птиці інформаційного простору. Іншого у нас немає» Л.Костенко

«Ми птиці інформаційного простору.

Іншого у нас немає»

Л.Костенко

6 червня на базі нашого навчального закладу була проведена Обласна школа ППД викладачів української мови та літератури, на якій Гетьманець О.О. презентувала свій досвід роботи на тему: «Використання ІКТ як засіб формування інформаційної компетентності учнів на уроках словесності»; провела майстер-клас: «Літературні пазли як методична родзинка уроку». Присутні дізналися як використовувати пазли та QR-код на уроках з дидактичною метою, у якій програмі створювати та як працювати з даними технологіями.

На заході виступили директор ліцею Мужиков К.В. з вітальним словом,  заступник директора з НМР Лукомська І.О., яка ознайомила учасників школи ППД із засобами формування ІК учнів на уроках словесності з використанням ІКТ; за допомогою інтерактивної вправи «Долоньки віри» налаштувала учасників школи на позитивну й творчу співпрацю. Методист ліцею – Барановська Т.І. окреслила риси професіоналізму сучасного педагога та презентувала «Творчий портрет словесника» (розказала про творчі здобутки викладача Гетьманець О.О. та досягнення її учнів).

Традиційно, обласний захід закінчився вправою на рефлексію «Арт-кава» на якій колеги отримали естетичне задоволення, творчо проявили себе під час малювання картин кавою.