Готуємо холодні страви і закуски
Ефектно оформлені холодні закуски збуджують апетит, прикрашають святковий стіл і підвищують настрій. У кожного народу свої звичаї і уподобання. Їх називають в різних країнах аппетайзерами, антипасті, мезе, тапас….
Від них йде аромат часнику, перцю, базиліку.
Інколи споживачі, навіть не підозрює, походження деяких закусок, тому що їх вживання є звичним. Та важливо лише те, що ми можемо в сучасному світі користуватися кулінарними надбаннями всієї планети.
Тож учні групи К-28 вчились готували такі холодні страви і закуски на лабораторно-практичній роботі в кухні –лабораторії.
На багатому дегустаційному столі вишикувались і салат «Грецький», і єврейський форшмак по-одеському, і українське сало на часничних грінках, і німецький паштет,і баклажани по-грузинськи під горіховим соусом, салати-коктейлі на американський манері ще багато чого.
Тож нехай всім смакує така дружня компанія!