«Веселого Хеловіну!»

«Веселого Хеловіну!»

З кожним роком все більшої популярності серед учнівської молоді набуває Halloween. Проведення свята в якому переплелись елементи українських традицій Велесової ночі з традиціями відзначення Дня усіх Святих в англомовних країнах та більшої частини Європи, дає змогу зрозуміти, що ми є частиною світової спільноти та формує учнівську соціокультурну компетецію.

Саме тому, 1 листопада, викладач англійської мови Лукомська Ірина Олексіївна, разом з групою «К-30» провела гру-шабаш: «Веселого Хеловіну!». Учні зазначеної групи взяли активну участь у підготовці та проведенні свята. У ході заходу учасники та глядачі дізналися про історію та традиції його святкування.

Дві команди учасників брали участь у різноманітних іграх: малювали чудернацькі «пики» на помаранчевих кульках імітуючи гарбуз-ліхтар; називали слова з англійської відповідно до поданого зображення; навпомацки відгадували «моторошні» на дотик предмети, що знаходилися у мішку; давали відповіді на чудернацькі загадки, придумували страшні «закляття» та промовляли їх; складали авторів та назви містичних книг  класичної літератури, а у кінці заходу кожна з команд зробила свою «мумію».

Оформлена тематична фотозона з автентичними матеріалами свята, стала приводом для гарних світлин, а використання під час заходу аудіо- та відео- ресурсів на задану тематику сприяла налаштуванню необхідної атмосфери та гарного настрою усіх присутніх.