Цікава інформатика

Цікава інформатика

Заходи заплановані на Тиждень Інформатики, що відбувся у період з 11 по 15 листопада 2019 року у ліцеї, мали на меті розвитку бажання удосконалюватися у вивченні інформатики як дисципліни, викликати цікавість до матеріалу, що вивчається на уроках та пов’язати його вивчення із життям.

Відкриття Тижня відбулося на загальноліцейній лінійці в І та ІІ корпусах. Викладачі інформатики Рітченко О.Є. та Барановська Т.І. провели інформ-досьє: «Відомі інформатики», на якому ознайомили з життям та відкриттями відомих інформатиків, таких як: Білл Гейтс і Сергій Олексійович Лебедєв. Під час відео-дайджесту: «Найдивовижніші інновації усіх часів (Цікава наука)», дізнались про ТОП-5 українських інновацій, штучний інтелект і можливостями 3-Д принтера.

У конкурсах світлин «Я і комп’ютер» та «Розгадай кросворд» групи I-III курсів креативно і відповідально підійшли до завдань.

Позакласний захід: «Цікава інформатика» розвивав основні предметні компетентності та навички, сприяв активізації групової діяльності та духу суперництва.

Крім того, зареєстровані заздалегідь учні, брали участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерного мислення «Бобер-2019».

Переглянути відео