Роботу на рівень кваліфікації виконано!

Роботу на рівень кваліфікації виконано!

В групі АсЕл – 3 після закінчення  виробничої практики  були проведені кваліфікаційні пробні роботи з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», кваліфікація  4  розряд.

Перелік робіт відповідав вимогам кваліфікаційної характеристики та містив завдання різної складності. Учні виконували індивідуальні роботи, що відповідають переліку завдань четвертого розряду, такі як: розбирання, діагностування, складання різних систем та технічне обслуговування  автомобіля, а також виконання робіт по ремонту двигуна, зчеплення, КПП, роздавальної коробки, ходової частини, гальмівної системи та рульового управління, додаткового і спеціального обладнання.

 Уміння та навички, які учні удосконалили на підприємствах міста та району в повній мірі були продемонстровані членам поетапної кваліфікаційної комісії.

     Всі учні групи справились з поставленими завданнями і  показали достатній та високий рівень знань, умінь та навичок.

Як завжди у групі виявилися такі учні, які за короткий термін виконали поставлені завдання та виявили бажання виконувати роботи підвищеної складності. Їхня робота була виконана на високому професійному рівні та відповідно оцінена на відмінно.