Між нами, дівчатами

Між нами, дівчатами

Як  і багато хто з вас, ми стикалися з травмами, драмами і дилемами. Робили помилки, за які потім було соромно. Нам розбивали серце, і, здавалося, ніби світ руйнується. Були і моменти, коли ми просто губилися і не розуміли, хто ми і ким хочемо стати. Але наше життя не обмежувалася неприємностями. Ми були сильними, розумними і талановитими. Ми самостійно пробивали собі дорогу: здобували освіту, робили кар’єру і заводили близькі стосунки з небайдужими нам людьми.

І все ж, оглядаючись назад, ми дивуємося: чому ми не стали такими крутими років на десять або двадцять раніше, ще в середній і старшій школі? Чому нам довелося набити стільки шишок? Чому ми так сумнівалися в собі, переживали, що подумають про нас інші? Тому що у нас не було того, що необхідно кожній дівчинці в період дорослішання (та й всю решту життя), – поваги. Ми не завжди поважали себе і інших. І світ теж не завжди ставився до нас з повагою: рідні, друзі, кохані, родичі, вчителі, ЗМІ та суспільство не завжди сприймали нас.

Як же домогтися поваги, про яку йде мова?

Як будувати взаємовідносини?

Як підвищити свою самооцінку та стати впевненою у собі?

Ти зможеш отримати відповіді  на ці та інші питання перейшовши за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1J3vrLLSsY4v11x58ydsrLK_C3XVXTGBw/view?usp=sharing