КОЛОСОК-2020

КОЛОСОК-2020

Пізнавальний, цікавий та змістовний Міжнародний інтерактивний природничий конкурс «Колосок» – про природу і не тільки, знову зібрав спільноту охочих учнів закладу позмагатися. Змістовні та інтелектуально-спрямовані завдання, дали змогу учням продемонструвати свої знання та розвивати здібність мислити. Метою конкурсу є активна популяризація природничих предметів.

Цьогоріч завдання конкурсу були відокремлені розділами: «Жити здорово», «Кулінарні мандри» та «Хто що сказав?». Учні пригадали про права дитини з Конвенції ООН, відомі закордонні десерти, національні страви і частування, а також приказки, вислови та цитати відомих людей.

Дуже актуально підібрані сучасні цитати відомих письменників та науковців. Фрагмент із матеріалів конкурсу «Колосок» про секрет успіху наймолодшого у свті міліардера, засновника і розробника соціальної мережі «Фейсбук» Марка Цукерберга: «Деякі люди мріють про успіх, інші прокидаються і завзято працюють» спонукає задуматись про своє життя та працювати над собою.Міжнародний інтерактивний природничий конкурс «КОЛОСОК» – це однозначно розвиток екокультури: від особистості до суспільства!