«Моя професія – моє майбутнє»

«Моя професія – моє майбутнє»

Вдалий вибір професії – це запорука того, що “не марно проживеш вік”, натхненно працюватимеш і отримуватимеш від своєї роботи велике задоволення.

Наш ліцей – це місце, де кожен учень  починає будувати власну долю, робити перші кроки до своєї мрії. А мрія у них одна – стати хорошими спеціалістами своєї справи.

Отже, учні групи АсЕл – 6 зробили свій вибір – обрали професію «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». З перших днів навчання учні зрозуміли, що це дуже складна професія, адже вони повинні досконало оволодіти теоретичними знаннями, практичними навичками та вміннями і взагалі проявити свої здібності. Важливим є те, що навчаючись в ліцеї учні будуть здобувати не тільки професію слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, а й електрозварника ручного зварювання.  А для цього їм  необхідно  навчитися користуватись обладнанням, приладами та пристроями. Так,  на протязі всього навчання, учні будуть поетапно отримувати знання, вдосконалювати їх на уроках виробничого навчання, а потім закріплювати на виробничій практиці, щоб дійти до кінцевого результату: здобути освіту та отримати диплом.