Солодка дієта

Солодка дієта

 Мед – надзвичайно корисний продукт. Вміст вітамінів, органічних кислот, мікроелементів та інших корисних речовин роблять його лідером серед натуральної їжі. Достаменно відомо, що мед є унікальним антидепресантом. Він бореться не тільки з зайвою вагою, але і втомою і поганим настроєм.

Тож ми пропонуємо медову дієту. Навіть не сподівайтесь, що медова дієта-це один мед! Ні. Тут мед замінює всі вуглеводи і є приємною добавкою. Ласунам вже одна назва цієї дієти пестить слух. І, дійсно, це одна з найцікавіших і, звичайно, смачних дієт з усіх існуючих. До того ж практика показує, що дотримуючись спеціального «медового раціону» можна втратити близько 5-6 кг на тиждень, не втрачаючи при цьому настрою і не падаючи в непритомність від занепаду сил. Саме тому медову дієту визнають і рекомендують провідні дієтологи багатьох країн.

Переваги медової дієти:
• - підтримує імунітет;
• - знищує целюліт;
• - знижує апетит і покращує травлення;
• - збільшує приплив енергії
• - виключає потребу в цукрі;

Фахівці радять починати з вживання однієї ложки натурального продукту перед сном. Далі поступово додаються помірні вправи без силових навантажень. Крім цього, дієтологи індивідуально розробляють програму здорового харчування в залежності від протипоказань. Мед відмінно поєднується з фруктами і овочами.

  Рецепт медового напою:

На 100 гр. води 1 столова ложка меду, трохи лимонного соку.

В основі дії такої дієти лежить лікувальна дія меду. Рекомендується вживати напій двічі на день натщесерце вранці і за дві години до сну. При цьому важливо виключити з раціону борошняні та кондитерські вироби і в цілому вживати не більше ніж 1200 калорій протягом дня.

Худнемо смачно, споживаймо мед і будьмо здорові!