Божевільне чаювання у капелюшника

Божевільне чаювання у капелюшника

У ліцеї традиційно пройшов професійний  тиждень з професії «Кондитер»,

на жаль, в умовах адаптивного карантину, цього року він не був таким масштабним і не були запрошені глядачі на заходи, які  проводились в рамках тижня.
    Але учасники тижня з задоволенням поділяться емоціями, відео та рецептами приготовлених смаколиків  на сайті нашого ліцею.
   Цього року тиждень пройшов  під назвою «Божевільне чаювання у Капелюшника» і був присвячений традиціям англійського чаювання і наїдкам до нього.     В запланованих заходах взяли  участь учні груп КТ-27 та К-28, які на даному етапі здобувають кваліфікацію ІІІ розряду кондитера.
     Розпочався тиждень з театру. А точніше невеликого театралізованого привітання
«Капелюшник запрошує на чаювання», в якому учні групи КТ-27 показали себе справжніми акторами.

Майстер-клас « Приготування класичних англійських сандвічів» відбувся в групі
КТ-27 , що проведений майстром виробничого навчання Рекун Л.В., де всіх навчили готувати традиційні сендвічі з огірком, а також з перцем і сучасні клубні. Захід закінчився смачним чаюванням з сандвічами.

А в групі К-28 відбувся майстер – клас по приготуванню англійських традиційних сконів. Майстер виробничого навчання Логвін Л.Д.  разом з учнями розкрила секрети цього символу англійського чаювання. І знову все закінчилось смаколиками, приготовленими самими учнями,  до чаю.

Наприкінці тижня викладачем Смірновою С. Є. була проведена вікторина «Королівський крекет», в якій пропонувались завдання на знання  британських десертів, інформація по яким була надана учням  заздалегідь.

Тиждень минув швидко, але з чудовим настроєм і був, як завжди, смачним.
  Крім цього, тематичний тиждень – чудова нагода перечитати книгу або переглянути фільм «Аліса в країні Див».