Тиждень англійської мови

Цьогоріч у період з 26 по 30 жовтня дистанційно пройшов тиждень англійської мови. Заплановані та проведені заходи викладачами англійської мови Горбань А.В. та Лукомською І.О. сприяли розвитку в учнів навичок говоріння, читання, сприймання мови, допомагали поповнити знання і навички застосування англійської мови, країнознавства, розвивали кмітливість та увагу.

Наприклад, SMM – кампанія  тижня (для перегляду відскануйте QR-код) у вигляді відеоролику про заходи, що були проведені під час тижнів англійської мови офлайн у ліцеї за минулі роки, он-лайн інтерактив «Велика Британія» про головні факти Об’єднаного Королівства: складали карту, вписували столиці, пригадували особливості традиційних свят та тренувалися у вживанні граматики граючись.

У он-лайн олімпіаді з англійської мови брали участь активи навчальних груп, а на літературній вітальні відбулося знайомство з творчістю видатних авторів світової літератури англомовних країн. Цікаві та творчі завдання та форми роботи сприяли збільшенню словникового запасу, активізували ігрову діяльність, давали змогу підвищити мотивацію, знайти причини та спрямувати власні сили на вивчення англійської мови.