“Солодка професія” – кондитер

“Солодка професія” – кондитер

             Кондитер створює дуже багато виробів кондитерського мистецтва на всі випадки життя, але це вимагає як художнього таланту, так і якісного їх приготування.

 Кондитери повинні вміти працювати ефективно і самостійно, виявляти ініціативу, при цьому не забуваючи про якість продукції, ергономічність, санітарно-гігієнічні правила і стандарти безпеки.

     Кондитер – повинен мати не лише естетичний смак та художні здібності, але й багато знань, вмінь та навичок.

 Саме такі знання та уміння  отримали  учні групи КТ-27 на уроках виробничого навчання відпрацьовуючи тему: «Приготування тістечок і тортів масового попиту».  

          При відпрацюванні теми уроку виробничого навчання: «Приготування пісочних тістечок», учні навчилися готувати пісочний кошик з желе та фруктами, пісочний кошик з кремом, пісочний кошик з варенням, пісочний кошик з фруктовою начинкою та крихтами, дотримуючись необхідних технологічних операцій.

    Під час оздоблювання тістечок учні проявили художні здібності, творчість, фантазію та креативність. Всі учні підійшли відповідально до виконання виробничих  завдань і отримали оцінки високого та достатнього рівня.