«Антикризова» кухня

«Антикризова» кухня

Продовжуючи традицію методичної комісії професій ресторанного сервісу нашого навчального закладу з вивчення страв маржинальної кухні. Учні групи К-29, опанувавши тему «Приготування холодних страв і закусок», разом з майстрами виробничого навчання готували та смакували закуску з оселедця.

Приготовлена  закуска повністю відповідає вимогам маржинальної кухні – не потребує значних затрат бюджету, легко і швидко готується, а за смаковими якостями має повне право зайняти місце на святковому столі.

          Ділимося з вами рецептом приготування «антикризової» закуски, яку ще наші бабусі подавали до столу замість кав’яру.

          Для приготування вам знадобиться:

  • оселедець (бажано малосольний) – 600 гр.
  • морква варена – 300 гр.
  • сир плавлений – 90 гр.

Далі все просто. Оселедець розберіть на чисте філе, знявши шкіру, видаливши голову, нутрощі, хребет та кістки. Охолоджену зварену моркву почистіть. Плавлений сир звільніть від пакування.

Підготовлені інгредієнти пропустіть через м’ясорубку з мілким вічком (Важливо! Не використовуйте блендер – тільки м’ясорубка). Отриману масу добре перемішайте.

Подавайте закуску з грінками або тостами, за бажанням прикрасьте порізаною зеленню. Смачного!