Засідання методичної комісії професій будівельного та швейного профілю

Засідання методичної комісії професій будівельного та швейного профілю

В грудні 2020 року відбулося чергове засідання методичної комісії професій будівельного та швейного профілю, на якому били розглянуті заплановані питання.

Голова методичної комісії О.Рітченко, яка є викладачем професійно-теоретичної підготовки, виступила з доповіддю на тему «Використання освітніх онлайн платформ на уроках». Олена Євгеніївна в своїй доповіді розповіла переваги та недоліки таких освітніх платформ як GOOGLE CLASSROOM, MOODLE, EDMODO, МІЙ КЛАС, CLASSDOJO. Ситуація у світі нам вкотре довела той факт, що світ змінюється, а разом із ним і нам потрібно вдосконалюватись, знаходити нові форми й методи роботи з учнями під час дистанційного навчання. Сьогодні дистанційне навчання постає все більш актуальним і затребуваним. Сучасні інформаційні технології відкривають нові перспективи для підвищення ефективності освітнього процесу. Велика роль надається методам активного пізнання, самоосвіті, дистанційним освітнім програмам.

Основна увага була приділена підготовці до проведення тижня професій будівельного та швейного профілю. В теплій і дружній атмосфері були вирішені всі нагальні питання.