Сучасний одяг для стін

Сучасний одяг для стін

Застосування новітніх виробничих технологій в лицювальних роботах відкриває нові горизонти в професійній підготовці, як для учнів так і  для майстрів виробничого навчання. Використання сучасних технологій та матеріалів на уроках виробничого навчання підвищують зацікавленість учнів з обраної професії, розвивають творчі здібності та вдосконалюють знання та вміння.

Опановуючи модуль «Усунення (виправлення) дефектів штукатурки» учні групи ШЛп-5 на уроці виробничого навчання відповідно до теми уроку «Знімання ділянки старої штукатурки, розшивка щілин і їх обробка, зчищення набілу, обробка пошкоджених місць на гантелях, укосах, кутах» ознайомлювалися з новітньою виробничою технологією «Використання  електроінструментів та шпаклівки – Ceresit СТ 29».

На уроці виробничого навчання учні виконували такі види виробничих робіт: знімали набіл, обробляли пошкоджені місця, розшивали щілини, а потім заповнювали шви, виконували ремонт тріщин, заглиблень та інших дефектів використовуючи армовану шпаклівку Ceresit СТ 29. Продукт зручний у використанні та тріщиностійкий.

З усіх видів шпаклівок для стін шпаклівка Ceresit СТ 29 є найбільш досконалою за своїми технічними характеристиками. Шпаклівка забезпечує максимально рівну поверхню. Для приготування розчину не потрібно спеціальних навичок: суміш розводиться водою в зазначеній пропорції. Краще всього використовувати для замішування сухої шпаклівки для стін будівельний міксер – з його допомогою простіше і швидше приготувати суміш потрібної консистенції. Густотою складу сухої шпаклівки для стін можна варіювати. Готовий розчин використовується протягом 1 години, а після нанесення на поверхню і первинного схоплювання обов’язково затирається. Час висихання становить близько 3 діб.

Перевагами використання шпаклівки Ceresit СТ 29 є:

  • міцність, за рахунок наявності армування з мікроволокон;
  • стійкість до утворення тріщин;
  • вологостійкість;
  • легкість та зручність у використанні;
  • вогнетривкість;
  • морозостійкість;
  • екологічність.

Використання в роботі сухої суміші Ceresit CT 29  – це правильний вибір шпаклівки, це довговічність та якість обробки, це впевненість у зробленому ремонті.