А ТИ ВСТИГ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ПРОБНЕ ЗНО-2021?

А ТИ ВСТИГ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ПРОБНЕ ЗНО-2021?

Залишилося лише два дні для реєстрації на пробне зовнішнє незалежне оцінювання у 2021 році, яке допоможе тобі ознайомитися зі процедурою ЗНО, стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт ЗНО-2021, навчитися ефективно розподіляти час та психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Для самостійної реєстрації зайдіть за посиланням: https://pzno.test-center.od.ua/register

Тестові завдання пробного ЗНО укладаються УЦОЯО та відповідають програмам, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт, що будуть надані під час основного ЗНО-2021.

Пробні тести укладаються державною мовою, але за бажанням учасника пробного ЗНО, завдання перекладаються кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами.

Вартість пробного ЗНО складає 225 грн.

З огляду на епідеміологічну ситуацію у 2021 році кожний учасник / кожна учасниця зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО.

Для учасників / учасниць пробного ЗНО, які потребують особливих умов для складання тестування (мають інвалідність тощо), у пунктах тестування можливе створення певної(их) особливої(их) (спеціальної(их)) умови (умов).

Інформацію про час і місце проходження пробного ЗНО (запрошення) для осіб, які зареєструвалися та вчасно сплатили вартість тестування, буде розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО до 25 березня 2021 року.

10 квітня 2021 року відбудеться єдине тестування з усіх навчальних предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови) відповідно до реєстрації.

Окрім участі в пробному ЗНО з одного із навчальних предметів, кожний зареєстрований(а) учасник / учасниця зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого ввести свої відповіді до спеціального сервісу визначення результатів.

Отже, у 2021 році можна буде і ознайомитися з процедурою проведення ЗНО під час пробного тестування з одного із навчальних предметів, і перевірити рівень своїх навчальних досягнень
з усіх інших навчальних предметів ЗНО (у разі внесення відповідей на спеціальний сервіс).

Для допуску до пункту тестування учасник пробного ЗНО повинен пред’явити:

– паспорт (свідоцтво про народження) або інший документ, що посвідчує особу;
– запрошення для участі в пробному ЗНО-2021.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учасникові / кожній учасниці, починаючи з 10 квітня 2021 року, потрібно ввести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

Результати пробного ЗНО* для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, буде оприлюднено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО 16 квітня 2021 року.

*Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти!

Правильні відповіді до завдань пробного тестування буде оприлюднено 12 квітня 2021 року.