Робітнича професія – шлях у професійне майбутнє

Робітнича професія – шлях у професійне майбутнє

Здобувачі освіти групи АсЕл-5 з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, кваліфікація – 2 розряд проходили виробничу практику на підприємствах міста та району. Виробнича практика проводилась  з метою удосконалення здобутих знань і умінь отриманих на уроках теоретичного і виробничого навчання та отримання практичних навичок роботи. Така практика необхідна для досягнення відповідного рівня кваліфікації, а також з метою забезпечення соціальної, психологічної і професійної адаптації здобувачів освіти в трудовому колективі.

Здобувачі освіти проходили виробничу практику на таких підприємствах: філія «Олександрійська ДЕД», товариство з обмеженою відповідальністю «УкрАгроКом», сільськогосподарське фермерське господарство «Башмаченков», товариство з обмеженою відповідальністю «Олександрійський цукровий завод», фізична особа-підприємець Гонтар Сергій Вікторович (ремонтні майстерні), фізична особа-підприємець Середа Олег Миколайович (ремонтні майстерні).

Під час проходження виробничої практики здобувачі освіти навчилися використовувати сучасну техніку, механізми та інструменти, набули практичних навичок, щоб самостійно та якісно виконувати складально-розбиральні та ремонтні роботи. Під час виконання виробничих операцій  виконувалися роботи з ремонту і збирання системи живлення, агрегатів трансмісії, переднього мосту та рульового механізму, агрегатів двигуна із заміною окремих частин і деталей. Здобувачі освіти на виробничій практиці виконували всі виробничі роботи безпосередньо на робочих місцях з кваліфікованими наставниками, таким чином отримали досвід у відпрацюванні передових прийомів роботи.