Здобуття кваліфікації слюсар з ремонту колісних транспортних засобів 2 розряду

Здобуття кваліфікації слюсар з ремонту колісних транспортних засобів 2 розряду

В групі АсЕл – 5 відбулися кваліфікаційні пробні роботи з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»,  кваліфікація – 2 розряд.

Перед здобувачами освіти групи були поставлені різні види завдань згідно переліку кваліфікаційних робіт а саме: знімання карданної передачі, знімання стартера з двигуна, заміна фари автомобіля, перевірка герметичності пневматичних гальмів, заміна колодок гальмівної системи, перевірка кріплення двигуна, підтяжка головки блоку циліндрів, прочистка та регулювання свічок запалювання, знімання двигуна з автомобіля.

Знання та уміння, які здобувачі освіти отримали у ліцеї  були удосконалені  під час проходження виробничої практики та в кінцевому результаті  дали  гарний результат. Всі добре справились з роботою та отримали оцінки достатнього та високого рівнів. Всі здобувачі освіти групи АсЕл – 5 відповідально виконували навчально-виробничі роботи та добре справились з поставленими завданнями, таким чином показали достатній та високий рівень знань, умінь і навичок.