Тематична атестація з предмета «Інформаційні технології» в групі К-31

Тематична атестація з предмета «Інформаційні технології» в групі К-31

Сучасний стан інформатизації суспільства характеризується проникненням новітніх технологій в існуючі галузі професійної діяльності людини. Комп’ютерні технології все більше впливають на всі сторони життя держави, суспільства, окремого громадянина. Щоб не відстати безнадійно від цивілізованого світу, необхідно належним чином оцінити важливість проблеми підготовки фахівців, спроможних жити і працювати в нових умовах.

Одним з найважливіших компонентів освіти є прищеплення учням певного кола знань, формування готовності до використання персонального комп’ютера та інформаційних технологій в конкретних професійних галузях і ситуаціях.

Так в групі К-31 пройшов урок контролю знань (тематична атестація) з предмету «Інформаційні технології» по темі «Використання інформаційних та комп’ютерних технологій для автоматизації ресторанного бізнесу. Система «Ресторан».

Настав час перевірити рівень отриманих знань не тільки для оцінки, а і для виявлення прогалин, можливості підтягнути слабкі місця та оцінити себе кожному. 

Тож група К-31 дружно зайняла робочі місця в комп’ютерному класі і кожен зосередився на виконанні завдань, які складалися із двох частин: теоретичного і практичного.

Учні впорались із завданнями у відведений час і дали відповідь на всі питання. Після оприлюднення результатів, кожен зміг подивитись свої помилки. Сподіваємося, що це буде черговим кроком професійного зростання.