Коміки усіх часів

Коміки усіх часів

Свято 1 квітня не внесенно ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят, але його цілком можна віднести до міжнародних, оскільки цого з однаковим успіхом відзначають і в Україні, і в Німеччині, і в Англії, і у Франції, і в Скандинавії  й навіть на Сході.

В деяких країнах 1 квітня називають Днем сміху, в інших – Днем дурня, в Шотландії – «Днем зозулі», в Японії – «Днем ляльки». В Україні ж це – «День сміху». Не дарма стверджує народ: коли на носі квітень, нікому не вір!

В цей день кожен не проти пожартувати над оточуючими, ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші мимоволі посміхаються. Як свідчать соцопитування, більше 70% людей збираються розіграти кого-небудь зі своїх знайомих.

Щоб ви посміхнулися, ми приготували для вас комік – бум, де смішити вас будуть коміки усіх часів, тож бажаємо всім сміху живильного й  цілющого, того сміху, «що рани гоїть, що стурбованим душам розвагу приносить, що в наболілі серця нову охоту і нове завзяття вливає», як писав Богдан Лепкий у своїй передмові до «Енеїди» Івана Котляревського.

https://bitly.su/W36xJ