ГОТУЄМОСЯ ДО ДПА У ФОРМІ ЗНО-2021

ГОТУЄМОСЯ ДО ДПА У ФОРМІ ЗНО-2021

Важливий, незабутній та хвилюючий етап у житті кожного підлітка є здача ДПА у формі ЗНО. Саме ця форма проведення іспитів дає можливість більш об’єктивно оцінити знання випускника і виключити суб’єктивний фактор в оцінюванні.

Структура запитань ділиться на підтипи і це дуже зручно, адже можна вибрати з чого почати, що краще лишити на потім. Заповнення бланку можна залишити на останні десять хвилин відведеного часу. Якщо після заповнення лишається час, то корисно все перевірити.

Головне, без причини не хвилюватись, зосередитись, і тоді, можна встигнути все, незабуваючи стежити за часом. Для цього, перед початком тестування можна попросити, щоб вам оголошували час, який лишається до його завершення. Мабуть, це дрібниця, але коли існує контроль часу, то це заспокоює, тим паче, що кожен учасник ЗНО залишається без будь-яких гаджетів на час проведення тестування.

В переддень до тестування, треба зібрати всі документи, взяти з собою води, сумку для телефона та інших речей. Прийти у пункт тестування краще дійсно завчасно, оскільки тих, хто запізнився навіть на декілька хвилин, вже не пустять.

Під час здачі спершу треба просканувати усі запитання, відшукати те, що знаєш, заспокоїтись, а тоді приступати до виконання. А от відразу ж заповнювати бланк з відповідями не треба, краще виконувати усі завдання у чернетці.

Потрібно змусити себе не хвилюватись; за час підготовки випробувати на собі різні методи, щоб знати, які з них працюють. Пам’ятай, ЗНО – це як контрольна, чи тест, тільки дещо в суворіших умовах. Для детальної інформації, щодо програм та характеристик сертифікаційних робіт ДПА у формі ЗНО перейди за необхідним посиланням: https://testportal.gov.ua/zno-2021/  або за окремим обраним предметом.

УКРАЇНСЬКА МОВА ТА ЛІТЕРАТУРА https://testportal.gov.ua/ukrayinska-mova-i-literatura-2021/
МАТЕМАТИКА https://testportal.gov.ua/matematyka-2021/
ІСТОРІЯ УКРАЇНИ https://testportal.gov.ua/istoriya-ukrayiny-2021/
АНГЛІЙСЬКА МОВА https://testportal.gov.ua/anglijska-mova-2021/
БІОЛОГІЯ https://testportal.gov.ua/biologiya-2021/
ГЕОГРАФІЯ https://testportal.gov.ua/geografiya-2021/
ФІЗИКА https://testportal.gov.ua/fizyka-2021/
ХІМІЯ https://testportal.gov.ua/himiya-2021/