АКТИВУЄМО ГОТОВНІСТЬ ДО ЗНО-2021

АКТИВУЄМО ГОТОВНІСТЬ ДО ЗНО-2021

Зовнішнє незалежне оцінювання має низку особливостей, які можуть викликати у здобувачів освіти різні труднощі. Психологічна готовність до ситуації перевірки знань – це не лише знання навчального матеріалу, але і психологічний стан учасника ЗНО. Для успішної підготовки важливо консолідувати свої зусилля, звернутися за проблемними питаннями до батьків та викладачів ліцею.

Усім добре відомий той факт, що на результативність розумової діяльності значною мірою впливає емоційний стан, у якому перебуває людина. Оскільки оцінка знань учнів за допомогою зовнішнього незалежного тестування не є повсякденним явищем у житті, складання ЗНО уявляється як щось важке і в той же час невідворотне.

Важливою в підготовці до ЗНО є роль викладачів та батьків. Здобувачі освіти у процесі підготовки до ЗНО шукають і сподіваються отримати від своїх викладачів підтримку, що проявляється у вербальних позитивних оцінках або позитивних підкріпленнях у ситуаціях та настановах, щодо використання знань, а також, зниження тривоги та хвилювань.

Тому, для підготовки та успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання рекомендуємо онлайн сервіси:

https://ilearn.org.ua/
https://besmart.study/

https://www.youtube.com/channel/UCv8l9yc_4-jrwUf3SDym2SQ Крім того, для кращого розуміння структури сертифікаційних робіт, можна переглянути відеоматеріали сервісу iLearn, а саме «Пробне ЗНО-2021. Офіційні відеороз’яснення» за посиланням: ПРОБНЕ ЗНО-2021, де УЦОЯО та ГС «Освіторія» за підтримки МФ «Відродження» розробили навчальні відеороз’яснення завдань, з повним розбором пробного ЗНО-2021, на допомогу майбутнім абітурієнтам, для підготовки до основної сесії ЗНО-2021.