ГРИНВІЧ та ОЛІМПІАДА «На урок» – результати

ГРИНВІЧ та ОЛІМПІАДА «На урок» – результати

Активні та зацікавлені здобувачі освіти нашого навчального закладу цього навчального року брали участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «ГРИНВІЧ-2020. Вони долучилися до спільноти тих, хто захоплюється англійською мовою, отримали досвід участі та перевірки знань іншими фахівцями, організаторами конкурсу Гринвіч з англійської мови, пригадали цікаві факти, правила, лексику, граматику, історичні події країн, мова яких вивчається, їх традиції, звичаї та загальні соціокультурні знання англійською.  

У конкурсі ГРИНВІЧ брало участь 6 представників І та ІІ курсів, за результатами якого отримали сертифікати учасників та призи від оргкомітету конкурсу Донбаського державного педагогічного університету.

Крім того, протягом року, учні долучилися до VII та VIII Всеукраїнської інтернет-олімпіади Олімпіади з англійської мови на освітньому проекті «На урок» Осінь-2020 та Зима-2021 відповідно, що проходили під час дистанційного навчання. Активними учасниками зазначеної олімпіади стали 11 здобувачів освіти груп І та ІІ курсів. За результатами олімпіад освітнього проекту «На урок» маємо сертифікати учасників, дипломи ІІІ ступеня переможця VII та VIII Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На урок» з Англійської мови – Сугак Анни, учениці групи К-31. Вітаємо наших учасників!!!