ШЛЯХАМИ ГЕОГРАФІВ

ШЛЯХАМИ ГЕОГРАФІВ

У період з 24 по 28 травня 2021 року в ліцеєві було проведено Тиждень географії. Навчальний корпус прикрашали зображення та бібліографічні описи видатних географів другого тисячоліття.

Під час тижня для здобувачів освіти проведені наступні заходи: фото-сушка «Рідний край»; виставка тематичної літератури в бібліотеці ліцею; квест «Шляхами видатних географів» з цікавими завданнями для усіх бажаючих.

Згідно плану проведена мультимедійна година «Ватикан – країна в місті». У QR-код була захована віртуальна подорож «Невідома Кіровоградщина», що провела усіх охочих дивовижними куточками рідного краю.

Проведена географічна гра «Країнами світу» для активу груп І-ІІ курсів, містила багато географічної інформації та питань, які повинна знати кожна освічена людина, сформовані команди виборювали звання найкращих географів ліцею, якими стала група К-30.

23 здобувачі освіти взяли участь у On-line олімпіаді з географії у он-лайн сервісі «На урок», змагаючись серед Всеукраїнської спільноти знавців географії. У ході Тижня, викладачі географії Клішанцю С.В. та Куліковій В.М. активізували пізнавальну діяльність учнів, розширили і поглибили кругозір здобувачів освіти. Завдання заходів були різноманітними та цікавими, що дало змогу здобувачам освіти ліцею проявити свої знання та навички, а також дізнатися багато цікавого.