Молоді робітничі кадри поповнять підприємства Кіровоградщини

Молоді  робітничі кадри поповнять підприємства Кіровоградщини

Ось і настала довгоочікувана мить для здобувачів освіти четвертого курсу!

Здобувачі освіти випускної групи К-28 з професії «Кухар, кондитер» впродовж двох днів презентували свої знання та уміння членам державної кваліфікаційної комісії.

Першим етапом державної кваліфікаційної атестації було проведення кваліфікаційних пробних робіт, де здобувачі освіти згідно переліку кваліфікаційних пробних робіт успішно виконали такі завдання, як приготування виробів з усіх видів тіста: опарного дріжджового, листкового, пісочного, бісквітного; тортів, тістечок, пирогів та десертів.

Другим етапом був захист дипломних та творчих робіт. Всі здобувачі освіти творчо підійшли до виконання робіт, а також підготували цікаві доповіді та показали достатній і високий рівень знань, відповідаючи на всі питання членів ДКА. Не дивлячись на хвилювання, захист пройшов на одному подиху та не вимушено.

Чотири роки напруженої роботи принесли свої позитивні результати. Здобувачі освіти продемонстрували чудовий рівень практичної та теоретичної підготовки, реалізували свої навички й знання, отримавши відповідно гарні оцінки та поштовх до свого професійного майбутнього. Побажаймо випускникам самореалізації, невтомності духу для постійної роботи над собою, наполегливості та успіху на професійному шляху!