Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу

Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу

У черговий раз колектив методичної комісії зібрався в теплій, дружній та товариській атмосфері, щоб поділитися новинками, досвідом і актуальними питаннями.

Горбань А.В. прозвітувала колегам про заходи, основну мету та аспекти, які були проведені в межах тижня англійської мови, який відбувся у період з 11-15 жовтня. Проведення предметного тижня з англійської мови дало здобувачам освіти можливість розкрити власні інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності, проявити себе у різних ситуаціях та ролях, дізнатися багато нового, зацікавитися та усвідомлено вивчати предмет.

Заступник директора з навчальної роботи Лукомська І.О. звернула увагу на головні аспекти, накази, перелік предметів, дати проведення ЗНО та інструменти викладача щодо підготовки здобувачів освіти до нього.

Було обговорено питання щодо об’єктивного аналізу вхідного діагностування, що дав змогу спланувати шляхи подолання недоліків та сприяє пошуку ефективних методів і прийомів навчання та голова МК оголосила та проаналізувала результати І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади. Фінальною крапкою в засіданні методичної комісії став виступ викладачів української мови та літератури Гетьманець О.О. та Кобелєвої В.В., які розповіли про планування та проведення Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка з метою підвищення мовної культури та XХІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика з метою піднесення престижу серед учнівської молоді, виховання пошани до національної культури й традицій, любові до рідного краю. Наголосили на тому, що 9 листопада здобувачі освіти взяли участь у ХХІ радіодиктанті Національної єдності та І етапі ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.