KEEP CALM AND SPEAK ENGLISH

KEEP CALM AND SPEAK ENGLISH

У період з 11 по 15 жовтня пройшов тиждень англійської мови. Заплановані та проведені заходи тижня, викладачами англійської мови Горбань А.В. та Лукомською І.О., активізували творчу діяльність здобувачів освіти та сприяли розвитку усіх видів мовленнєвої діяльності.

У конкурсі малюнків «Англійська мова в моїй професії» учні відобразили англійську мову у своїй професії. Квест-орієнтування: «Пункт призначення: 80 рівень» для груп І-ІІІ курсів, на швидкість реагування, розуміння мови та знання соціокультурної компетенції, шукали та збирали конверти відповідали на питання кожного рівня. Зареєстровані учасники ліцею взяли участь у Всеукраїнському конкурсі “Greenwich PRO” та у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з англійської мови.

У завданні: Тікток-челендж «Заспокойся. Та заговори англійською» учні створили автентичне відео «крилатого» вислову відомої людини, прислів’я, приказку чи просто цікавий факт англійською мовою. У конкурсі «Кращий читач англійських віршів» декламували поезію відомих англійських поетів. Позаурочний онлайн-інтенсив:Вікторина «Я знаю англійську» та Кросворд-манія сканували QR-коди через мобільний додаток відповідали на питання та розгадували кросворд на основні мовні теми та факти з курсу англійської. Під час фоторепортажу творчо налаштовані здобувачі освіти ліцею провели репортаж по місту та знайшли випадки вживання англійської мови, зробивши на фоні нього фото.

Щоб переглянути відео про тиждень перейдіть за покликанням: ENGLISH WEEK – 2021-2022  або відскануйте QR-код.