Ми проти СНІДу. Ми за життя!

Ми проти СНІДу. Ми за життя!

СНІД – одна з найважливіших проблем з якою зіткнулося людство. Стрімко зростає кількість інфікованих хворих і померлих на СНІД людей.

   За даними статистики Україна займає одне з перших місць в Європі по темпах поширення Віл-інфекції. Кількість українців, які живуть з ВІЧ/СНІДом сягає більше 100 тисяч чоловік, серед них понад 10 тисяч – діти. Щодня ВІЛ-інфекція вражає близько 40 громадян країни, 8 – вмирає від СНІДу.

Учні групи ШЛП-7 взяли активну участь у просвітницькому тижні «Ми проти СНІДу. Ми за життя!». Слухачі ознайомилися з симптомами небезпечної смертельної хвороби, шляхами передачі ВІЛ інфекції.

Учні також ознайомилися з історією виявлення захворювання і стрімкого розповсюдження смертельної хвороби по світу. Чому смертельної і невиліковної?  Тому, що починаючи з 1983 року і по сьогоднішній  день лікарі всього світу ведуть пошуки вакцини та поки що безрезультатно.           Кожна людина повинна добре знати, пам’ятати і ніколи не забувати про жахливі наслідки, які можуть бути спричиненні в результаті ігнорування правилами безпеки щодо зараження ВІЛ, і потрібно берегти здоров’я змолоду.