Божевільне чаювання у капелюшника
У ліцеї традиційно пройшов професійний тиждень з професії «Кондитер»,
на жаль, в умовах адаптивного карантину, цього року він не був таким масштабним і не були запрошені глядачі на заходи, які проводились в рамках тижня.
Але учасники тижня з задоволенням поділяться емоціями, відео та рецептами приготовлених смаколиків на сайті нашого ліцею.
Цього року тиждень пройшов під назвою «Божевільне чаювання у Капелюшника» і був присвячений традиціям англійського чаювання і наїдкам до нього. В запланованих заходах взяли участь учні груп КТ-27 та К-28, які на даному етапі здобувають кваліфікацію ІІІ розряду кондитера.
Розпочався тиждень з театру. А точніше невеликого театралізованого привітання
«Капелюшник запрошує на чаювання», в якому учні групи КТ-27 показали себе справжніми акторами.
Майстер-клас « Приготування класичних англійських сандвічів» відбувся в групі
КТ-27 , що проведений майстром виробничого навчання Рекун Л.В., де всіх навчили готувати традиційні сендвічі з огірком, а також з перцем і сучасні клубні. Захід закінчився смачним чаюванням з сандвічами.
А в групі К-28 відбувся майстер – клас по приготуванню англійських традиційних сконів. Майстер виробничого навчання Логвін Л.Д. разом з учнями розкрила секрети цього символу англійського чаювання. І знову все закінчилось смаколиками, приготовленими самими учнями, до чаю.
Наприкінці тижня викладачем Смірновою С. Є. була проведена вікторина «Королівський крекет», в якій пропонувались завдання на знання британських десертів, інформація по яким була надана учням заздалегідь.
Тиждень минув швидко, але з чудовим настроєм і був, як завжди, смачним.
Крім цього, тематичний тиждень – чудова нагода перечитати книгу або переглянути фільм «Аліса в країні Див».