Перший професійний іспит
Після проходження виробничої практики та відпрацювання кваліфікаційної пробної роботи учні групи К-30 у повному складі успішно написали теоретичну частину поетапної кваліфікаційної атестації з професії кухар, кваліфікація 3 розряд.
Для проведення фахового іспиту, у відповідності до змісту робочих навчальних програм, були розроблені завдання з професії кухар. Білети містили завдання у відповідності до кваліфікаційного рівня здобувачів освіти та складалися з таких предметів професійно – теоретичної підготовки як « Технологія приготування їжі з основами товарознавства»,
« Організація виробництва та обслуговування», « Устаткування підприємств громадського харчування», « Гігієна та санітарія виробництва» та « Охорона праці». Учні з легкістю виконали поставлені завдання і показали гарні результати при виконанні роботи.