Перший професійний іспит

Перший професійний іспит

Після проходження виробничої практики та відпрацювання  кваліфікаційної  пробної роботи  учні групи  К-30  у повному складі успішно написали теоретичну частину поетапної кваліфікаційної атестації з професії кухар, кваліфікація 3 розряд.

Для проведення  фахового іспиту, у відповідності до змісту робочих навчальних програм, були розроблені  завдання з професії  кухар. Білети містили завдання  у відповідності до кваліфікаційного рівня здобувачів освіти  та  складалися  з таких предметів професійно – теоретичної підготовки  як « Технологія приготування їжі з основами товарознавства»,

 « Організація виробництва та обслуговування», « Устаткування підприємств громадського харчування», « Гігієна та санітарія виробництва» та « Охорона праці». Учні з легкістю виконали поставлені завдання і  показали гарні результати при виконанні роботи.