Конкурс з інформатики «Бобер-2020»

Конкурс з інформатики «Бобер-2020»

Цього року 10 листопада у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерної грамотності «Бобер-2020», брали участь за власним бажанням представники  груп ШлП-6 і ШЛп-4, у кількості 6 чоловік та під керівництвом викладачів інформатики Барановської Т.І. та Рітченко О.Є.

«Бобер» – це конкурс, який проводиться з метою підвищення ІКТ-компетентності учнів, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою.

Конкурс тривав 90 хвилин (час на розв’язування завдань без урахування часу відкриття пакету та заповнення анкети). Учасникам пропонувалися завдання двох типів: тестові та інтерактивні. В тестових завданнях з чотирма варіантами відповіді, потрібно вибрати одну правильну. В інтерактивних завданнях отримати правильний результат можна лише при виконанні відповідної послідовності операцій на комп’ютері. Виконуючи завдання, учні показали свої вміння з креативного розв’язання задач, застосовували логіку, а іноді покладалися тільки на свою інтуїцію.