Приготування страв з тушкованої та запеченої риби

Приготування страв з тушкованої та запеченої риби

Учні групи К – 29 навчаються у ліцеї на третьому курсі за професією «Кухар, кондитер». Зараз вони опановують знання та здобувають професію за кваліфікацією кухар 4 розряду. На уроці виробничого навчання учні відпрацьовували тему «Приготування страв з тушкованої, запеченої риби» та новітню технологію «Риба з овочами запечена у фользі».

Учні готували рибу тушковану з овочами, рибу тушковану з грибами і томатами, рибу з кисло-солодким соусом, а також рибу запечену під молочним соусом та рибу з овочами у фользі.

Урок виробничого навчання пройшов, як завжди цікаво та змістовно. Учні пізнали багато нового, відпрацювали уміння, вдосконалили свої навички та з нетерпінням чекають наступного уроку, на якому навчаться готувати страви з січеної маси із риби, рибної котлетної маси та страви з нерибних продуктів моря. Побажаємо їм натхнення та успіхів в засвоєнні нових професійних навичок.