10 простих причин не викидати на смітник старого светра

10 простих причин не викидати на смітник старого светра

Очевидно, холодні осінні та зимові вечори придумані не лише для того, аби зігріватися улюбленим пледом, пити чай із близькими та друзями та переглядати кращі новорічні та різдвяні комедії. Що ж, “Золоті руки” знову пропонують вам сісти за швейну машину і спробувати відкрити “нове дихання” у старого-доброго зимового светра, який ви, швидше за все, закинули на горище або ж заховали далеко в шафі.

Найпоширеніший варіант кастомайзингу светра – це стильні домашні тапочки і шкарпетки, які  стануть прекрасним рішенням для тих, хто терпіти не може холодні підлоги. В якості основи можна використовувати вистилки, шкіряну тканину, звичайні тапочки і будь-яке інше взуття на плоскій підошві.

Цікавим варіантом буде використання светра у якості креативного лежака для кішки чи собаки. Для цього варто лише помістити невеличку подушку у светр та прошити його рукава.

Із частин теплого светрика також можна пошити красивий кейс, чохол для ноутбука, нетбука, планшета чи навіть телефону. Звісно, така річ не зможе змагатися із високоякісними захисними сумками та чехлами для гаджетів, проте у випадках звичної експлуатації підійде. До того ж – виглядатиме дуже естетично та креативно.

Окрім цього, зі старого светра без зайвих складнощів можна пошити красиві рукавички, чохол для фотооб’єктива, штанці для малечі, подушку чи навіть справжню ковдру (якщо светрів є кілька).

Ось такий цікавий рюкзак зі светра