Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу

Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу

У черговий раз колектив методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу зібрався обговорити досвід і актуальні питання, що виникли в процесі роботи, заслухали інформацію про участь окремих викладачів у вебінарах, конкурсах за останній період. Також, на засіданні члени методичної комісії обмінялися досвідом з приводу питання «Безумство – діяти по-старому і чекати нових результатів».

Сьогодні перед педагогами постає одна з найактуальніших проблем – це становлення творчої особистості, тому що саме творча особистість може бути конкурентоспроможною в сучасному світі, саме цілісна, багата, творча людина.

Колеги поділились різними методами, прийомами, формами та засобами, які використовують під час підготовки до уроків. Цікавою була інформація викладача англійської мови Лукомської І.О., яка підвела підсумки проведення тижня англійської мови (розказала про заходи, які були проведені в межах тижня). Фінальною крапкою в засіданні методичної комісії став виступ голови методичної комісії Гетьманець О.О., яка звернула увагу на низку питань, а саме: підготовку й створення творчих наробок викладачів, звітів, про хід та участь учнів у олімпіадах, Міжнародних конкурсах знавців рідної мови ім. П. Яцика і мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Шевченка, а також про Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Гринвіч».