VII Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Осінь 2020)

VII Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Осінь 2020)

Предметні олімпіади — це різновид інтелектуальних змагань на освітньому просторі України, покликаний заохотити учнівську молодь до вивчення окремих предметів. Але враховуючи несприятливу епідеміологічну ситуацію, з метою збереження життя та здоров’я учасників інтернет-олімпіада «На урок» – це цікавий інтерактив та зручний інструмент контролю знань учнів для викладача.

Тому, викладачами української мови Мітюшкіною А.В., англійської мови Лукомською І.О. та інформатики Барановською Т.І. і Рітченко О.Є. були зареєстровані учні у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з навчальних дисциплін за допомогою освітнього проекту «На Урок».

Саме завдяки інтернет-олімпіадам освітнього проекту «На Урок», впродовж 05.10.2020 по 22.11.2020 р., учні груп К-31, АсЕл-6, ШлП-6, К-30, ШлП-5 і ШлП-4 отримали можливість безкоштовно взяти участь в онлайн-олімпіадах, під час яких виконати завдання із різними рівнями складності. Так, під час олімпіад учні  повторювали вивчений матеріал,  перевіряли рівень набутих знань та готувалися до вивчення нового. Учасники олімпіад «Осінь-2020» змогли не лише отримати Сертифікати учасника, а й  Дипломи II і III ступенів.