День білої ромашки

День білої ромашки

24 березня щорічно вся світова громадськість проводить День боротьби з туберкульозом. Всесвітній день боротьби з туберкульозом відзначається за рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я. В Україні, згідно з Указом Президента України № 290 від 22 березня 2002 року, також встановлений Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на туберкульоз, що відзначається щорічно також 24 березня.
Саме цього березневого дня в 1882-му році в Берліні доктором  Робертом Кохом було оголошено про відкриття цієї страшної хвороби, яка до цих пір загрожує кожному з нас.

Символом боротьби з туберкульозом є біла ромашка, як символ чистого дихання. Ми в рамках тижня попередження захворювання на туберкульоз підготували для вас інформаційний стенд “День білої ромашки”, де ви зможете дізнатися про історію туберкульозу,  його профілактику, спростувати міфи про хворобу та познайомитися з історіями людей, що перехворіли на хворобу.  Бажаємо вам тільки здроров`я та позитивних емоцій  і щоб хвороби обходили вас стороною.

https://bit.ly/3rjXaqs