Засідання методичної комісії будівельного та швейного профілю

Засідання методичної комісії будівельного та швейного профілю

18 березня 2021 року відбулося планове засідання методичної комісії будівельного та швейного профілю, на якому розглядалися питання згідно плану. Голова методичної комісії О. Рітченко ознайомила присутніх з планом роботи і виступила з доповіддю «STEM: інноваційні можливості».

У виступі, голова, ознайомила присутніх із STEM-технологіями, висвітлила форми їх застосування на уроках для розвитку ключових компетентностей здобувачів освіти, поділилася власним досвідом застосування інноваційних технологій на уроках професійно-теоретичної підготовки.

Майстер групи ШЛП-4, К. Кулеба, представила на розгляд завдання кваліфікаційної пробної роботи з професії «Штукатур, лицювальник-плиточник», лицювальник ІІІ розряду.

Викладач професійно-теоретичної підготовки В. Пушкар, представив на розгляд МК завдання теоретичної частини пробної кваліфікаційної роботи для учнів гр. ШЛп‑4, з професії «Штукатур, лицювальник-плиточник» лицювальник ІІІ розряду.

Останнім пунктом в плані став виступ викладача професійно-теоретичної підготовки Т.Таран, яка розповіла про свій досвід роботи в межатестаційний період, як важливої складової неперервної освіти. Впродовж цього терміну викладач перебував в постійному пошуку форм і методів, які допомагають здобувачам освіти навчатися вчитися, сприяють розвитку, допомагають опановувати обрану професію. Колеги побажали Тетяні Миколаївні не зупинятись на досягнутому, враховуючи вимоги часу, не переставати вчитися та поповнювати професійно-фахові знання і вміння, а також поділилися власним досвідом.