ЦИФРОВІ ВИМІРЮВАЛЬНІ ІНСТРУМЕНТИ

ЦИФРОВІ ВИМІРЮВАЛЬНІ ІНСТРУМЕНТИ

Старі вимірювальні інструменти поступово відходять у минуле, оскільки їх цифрові аналоги здатні виконувати подібні вимірювання з більшою точністю.Цифровий мікрометр. Є одним з найбільш зручних пристроїв, оскільки він оснащується електронним дисплеєм. За допомогою такого обладнання можна набагато зручніше і швидше проводити виміри габаритів деталей заготовок. Харчування даного приладу здійснюється завдяки встановленій батарейці, такий як використовується в наручних годинниках. За точністю вони нічим не поступаються механічним, хоча і не є такими довговічними. Електронний дисплей можна розбити, якщо не ставитися до інструменту досить обережно.

Дорожчі електронні моделі мають безліч кнопок настройки, а також велику вбудовану пам’ять, тому вони зберігають одержувані раннє дані і навіть показують час проведення обмірів. Подібні мікрометри будуть особливо зручні для промислового застосування, коли необхідно проводити безліч вимірів в стислий період часу. Дорожчі електронні моделі мають безліч кнопок настройки, а також велику вбудовану пам’ять, тому вони зберігають одержувані раннє дані і навіть показують час проведення обмірів. Подібні мікрометри будуть особливо зручні для промислового застосування, коли необхідно проводити безліч вимірів в стислий період часу.Цифровий штангенциркуль.

Мал.2 Цифровий штангенциркуль

Мал.3 Цифровий глубомір

3D Вимiрювання

МІКРОТЕХ робить складні 3D вимірювання простими та бюджетними завдяки співпраці з найбільшим британським виробником координатно-вимірювальних машин Aberlink та швейцарським виробником вимірювальних рук Trimos.

Основними перевагами координатно-вимірювальних машин (КВМ) Aberlink є інтуїтивне програмне забезпечення, доступна ціна (від 19700 євро), вимірювальна голівка та набір щупів Renishaw, промисловий ПК та англійське програмне забезпечення вже у базовій вартості координатно – вимірювальної машини. МІКРОТЕХ надає гарантію, сервісне обслуговування та навчання.

Також Aberlink має серію компактних автоматичних безкомпресорних машин Xtreme що легко можуть бути переміщенні між цехами та лабораторіями на виробництві. 3D вимірювальні руки Trmos (до 9 метрів) також використовують інтуїтивне програмне забезпечення від Aberlink. Використовуються для швидкого та точного вимірювання крупногабаритних деталей в цехових умовах.