НАУКОВЕ ЕСЕ З ІСТОРІЇ

НАУКОВЕ ЕСЕ З ІСТОРІЇ

З 10 по 19 травня 2021 року факультетом економіки та управління, Державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» з метою розвитку учнівської молоді шляхом здійснення творчого наукового пошуку в царині вирішення проблем розбудови української держави, був проведений Всеукраїнський конкурс наукових есе на тему: «Публічне управління в історії української держави».

Під керівництвом викладача історії – Ковальчука О.Г., учні ліцею дослідили питання секції: Участь громадськості в публічному управлінні, а саме, з проблеми державного управління та становлення громадянського суспільства в історії України на прикладі конкретних історичних подій, фактів та зробили свої висновки.

Найкращу роботу, учня групи К-30 – Парамуда Артема, було відправлено на конкурсне оцінювання есе експертною комісією.

За результатами ІІ етапу учасники, що набрали від 75 балів і вище, отримали право публікації есе у електронному науковому збірнику «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ В ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ» Державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана». 

Вітаємо викладача історії Ковальчука Олександра Григоровича та учня групи К-30 Парамуда Артема з  успішним написанням наукової роботи та ІІІ призовим місцем!